Om os

"Velkommen til Golden Drops"

De gyldne dråber er i århundreder blevet nydt af både mænd og kvinder uanset vejr, solskin som regn, i vådt og i tørt, i gode venners selskab eller blot som et kompliment til en god bog foran pejsen. Golden Drops etableredes i 2016. Vores idé er at få introduceret ny, anderledes og eksklusiv whisky til markedet. Whisky fra mindre destillerier, prisvindende uafhængige aftappere, samt fra whisky entusiaster verdenen over.

Fra aftappere der har fundet og udvalgt særlige whiskyfade, og efterfølgende lykkets at skabe noget helt personligt og unikt brand med sin helt egen historie. Ud over whisky tilbyder vi også flere spændende nyheder og særlige aftapninger af rom,gin & øl. Samtidig vil vi også kunne tilbyde de "traditionelt" anerkendte whisky brands / mærker og deres udvalg af whisky til konkurrencedygtige og attraktive priser.

Ta gerne en tur i vores webshop for at se de aktuelle varer vi fører i øjeblikket. Under nyheder finder du vores seneste tilskud til vores sortiment. Vi følger markedet og der arbejdes løbende med at finde og at få nye friske alternativer hjem som forhåbentlig vil kunne tilfredstille enhver smag.

Er der noget specifikt du eftersøger eller blot har spørgsmål til os eller vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi selvfølgelig prøve at svare og hjælpe dig på bedst mulige måde.